maanantai 12. elokuuta 2013

Hyvää syksyn alkua kaikille!

Heipparallaa!

Lomamatka on nyt takanapäin! Kokemus oli mahtava ja irtiotto oli todellinen. Raha-asioita ei tullut juurikaan murehdittua, vaikkakin ajattelin niitä jonkin verran. Matkan aikana kului odotettua vähemmän rahaa eikä yllättäviä lisäkustannuksiakaan tullut. :) Paluupäivänä maksoin kaikki osamaksulla ostamani matkatarvikkeet pois. Eli matkaa varten otettua lisävelkaa ei enää ole. Olen hyvin tyytyväinen.

Tarkemmat tilastot tulevat seuraavan palkan yhteydessä loppuviikolla. Kokonaistilanne aukeaa siis silloin.

Yhdesstä ryhtiliikkeestä haluaisin kuitenkin kertoa teille jo nyt. Minulla on kaksi tiliä. Käyttötili ja säästötili. Molemmat näkyvät verkkopankissa ja olen voinut siirtää tileiltä toiselle rahaa suhteellisen helposti. Joka palkasta menee 100,00 säästötilille ja kakkostulot menevät sinne automaattisesti. Säästötilillä on myös parempi korko. Kuitenkin, lähestulkoon poikkeuksetta, olen nostanut säästötilille kerryttämiäni rahoja jatkuvalla syötöllä pois. Miksi? Koska se on ollut mahdollista. Vähän siis sama homma kuin sen kulutusluottoni kanssa. Nyt soitin tänään pankkiin ja muutin asetuksia niin, etten voi enää nostaa säästötililtäni rahaa verkkopankissa. Minun pitää mennä pankin kassalle voidakseni nostaa rahaa tililtä. Kaiken järjen mukaan minun pitäisi tulla toimeen nykyisillä kuukausituloillani ilman säästötilin sisältöön kajoamista. Katsotaan kuinka käy... :)

Kaikki lähti taas tarkanmarkan uutiskirjeen hyvästä artikkelista.. jos et vielä ko. settiä tilaa sähköpostiisi, suosittelen. Ilmaismainosjutut ovat suhteellisen turhia, ainakin itselleni, mutta pidemmät jutut on hyviä! Ps. Lempparibloggaajani saiturikin palaa aalloille. Tästä tulee niin hyvä syksy! :)

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Kiva kuulla että reissu meni hyvin!

  Jäänpä odottamaan tuota listauspostaustasi!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa, että oli onnistunut ja rentouttava loma, mikäs sen parempaa : ) Pakko nyt kommentoida tuota tilihommelia, että juuri näin olen toiminut itsekin, eli avasin toisen tilin, sellaisen johon en pääse käsiksi, kun menemällä pankkiin, ja tili on vieläpä ihan eri pankissa, kun varsinaisessa pankissani. Hitaasti mutta varmasti sinne aina joku roponen menee, ja nostoja on ollut pyöreät nolla tämän kolmen vuoden aikana, kun minulla on ko. tili ollut. Yksi parhaista ideoista ikinä tällaiselle tuhlurille mikä minäkin olen ; )

  Kiitos vinkistä, että Saituri palailee "linjoille"! Vielä on vanha blogi suosikeissani.

  Tsemppiä säästämiseen ja kivaa alkavaa syksyä : )

  Nimim. Tuhlurirouva (jolla jo sata ja yksi asiaa mitä pitäisi "muka" ostaa (eli tuhlata) syksyksi...apuvaaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuhlurirouva!

   Olen ihan jotenkin hämmentynyt että kuinka en ole hoksannut tätä aiemmin! Tsemppiä omiin projekteihisi!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina