torstai 14. marraskuuta 2013

Possupäivä koittaa huomenna.

Possu vinkuu nurkassa ja odottaa huomista. Vaikka mainitsemani opintoavustus tulikin jo tilille, on huomenna se päivä joka joskus aikanaan palkkapäivänä tunnettiin, ja nyt se on edelleen muutaman suoraveloituksen päivä. Yksi niistä suoraveloituksista on se vakituinen 100€ joka siirtyy automaattisesti possun ruoaksi. Huomenna ylitän siis säästöissä historiallisen 1000€ rajan. Tähän en ole tainnut ikinä eläissäni päästä. Tätä täytynee juhlistaa?! Jospa vaikka ostaisin perjantaipullon pepsi maxia. :)

Rahattomuus on sujunut ihan kohtuullisesti. On ehkä hieman epäreilua, että puhun rahattomuudesta, kun oikeasti säästötilillä on rahaa (jota siellä toki ei muutama päivä sitten ollut!) ja viikkobudjettini on kuitenkin huima 75€. Silti rahattomuudelta tämä vähän tuntuu, kun ympäristö houkuttaa kaikkeen pahantekoon. No totuus on, että tällä viikolla on tehty poikkeuksellisia hankintoja. Niistäkin laitan kuvaajaa sitten sunnuntaina jos muistan, mutta ostin mm. proteiinijauhetta (30€) ja villalankaa (10€). Jep! Villalankaa!!!!! Minä olen kutonut elämäni ensimmäiset villasukat kummitytölle joululahjaksi!

2 kommenttia:

  1. Wau! Onneksi olkoon. 1000 on iso summa. Tavallaan on hyvä tunne että on köyhä, eipähän tule tuhlattua. Näin mä ainakin itselle aina psykologisoin.

    VastaaPoista
  2. Yeah!! 1000 euroa säästössä on todellakin perjantaipepsimaxin paikka! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina