torstai 5. joulukuuta 2013

Anselmi saa kyytiä, vaikkapa itsenäisyyspäivän kunniaksi

Anselmia maksettu 782,53€ ja jäljellä vielä 217,47€

9 kommenttia:

 1. Sulla on tässä muuten eripäin nuo värit kun alemmassa, vähän ekaks hämäsi. Mutta hienosti lyhennetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin onkin, en jaksanut alkaa muuttelemaan kun oli n.6 minuuttia aikaa rahan siirtämiselle, kuvan tekemiselle ja postaamiselle ennen itsenäisyyspäivärientoihin lähtöä. ;)

   Poista
 2. Heippa! Selittäisitkö tyhmälle miten tollanen ihana ympyrä liitetään artikkeliin? Mulla kyllä näyttää juttua tehdessä, mutta ei valmiilla sivulla.... Tää on niin kiva idea että aion ehdottomasti matkia sinua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tehnyt sen excelillä ja muuttanut sitten kuvaksi ja liittänyt kuvan tekstiin. :) Auttoiko?

   Poista
 3. Heippa! Minäkin yritin tehdä nuita hienoja ympyröitä itelleni, mutta en minä niitä osannut kuvaksi muuttaa? Mistä ne oikein muutetaan? Jospa se taas tois lisää motivaatiota kun sais katella että paljonko sitä on tullut sitten nuita lainoja maksettua.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Miten sait nuo ympyrät tehtyä kuviksi? Sain hienoja ympyröitä itsekin aikaseksi, mutta en osannut niitä siirtää tonne blogitekstiin. Nämä kaavat ja nimeämiset on kyllä niin motivoivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Vanhalla windowsilla: Oikeassa yläkulmassa näppäimistössä on nappi prt sc, jota painamalla saat otettua valokuvan näytöstä. Sitten menet paint ohjelmaan ja painat ctrl+v ja kuva on käytössäsi, sitten vaan rajailet jne. uudemmassa windowsissa apuohjelmissa (käynnistä valikko < apuohjelmat <leikkaustyökalu) leikkaustyökalulla saat rajattua heti sen alueen josta haluat kuvan. http://www.youtube.com/watch?v=mgSf8NjPstU

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina