torstai 1. huhtikuuta 2021

Lomabudjetti

 Vaikka suositusten pohjalta ei matkailu olisikaan paikallaan niin matkustin Leville laskettelemaan kaverini kanssa maaliskuun puolivälissä. Lomaviikot oli jo ohin pohjoisen porukoillakin. Kävimme koronatestissä ennen matkaa ja emme olleet toistemme lisäksi muiden seurassa. Ravintolat oli kiinni. Rinteessä ja ladulla nautittiin viikko ja olimme ainoat asukkaat 10 asunnon huoneistohotellissa. Surullista. Haimme takeaway ruokaa paikallisista ravintoloista kannatuksen vuoksi. Matkalla pysähdyimme Rovaniemen prismaan ja haettiin kämpille sapuskaa. Ainut vastoinkäyminen matkassa oli se, että suunnitelmissa oli tehdä uunifetapastaa reissun aikana ja asunnossa ei ollutkaan uunia. Kaikki hyvin siis! Vietin omaehtoista karanteenia loman jälkeen viisi päivää ikäänkuin varmuuden vuoksi. Kaikkialla oli hiljaista, turvallista ja vastuullista. 

Pohjustuksen jälkeen on todettava, että taas oli mukava reissu myös siksi, ettei tarvinnut pahemmin rahaa miettiä. Budjetti matkalle oli 400€ (ilman majoitusta joka oli maksettu jo aiemmin) ja sanoinkin kaverille, ettei maailma siihen kaadu jos menee vähän yli. Lopputulos oli 409,77€. Olen tosi tyytyväinen. Taas täytyy todeta ettei sovi aliarvioida matkan tekemisen hintaa. Reissussa meni rinnelippuihin, laskettelusuksien vuokraan, ruokaan, takeawayhyn ja dieseliin suurin osa, mutta kolmeen matkapäivään (ajoimme menomatkan kahdessa osassa) meni 88€. Huoltsikka kahvia, sämpylää ja karkkia, niin kun lomalla kuuluu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina