perjantai 13. huhtikuuta 2012

2. seurantakuukausi ja sen jälkipyykki

Toinen seurantajakso on nyt virallisesti takana päin ja lukemat on päivitetty. Rahaa ei jäänyt extralyhennyksiin joten jäin hieman alle tavoitteestani. Maksoin kuitenkin mm. 300e Himoksen reissun juhannukseksi ja niin edelleen. Huoh. Lyhyesti sanottuna: olen pettynyt.

1. Eroon pikavippikierteestä (toteutui 11/2011)
2. Opitolaina maksettu (toteutui 12/2011)
3. Luottokortti 2 maksettu (toteutui 2/2012)
4. Luottokortti 1 maksettu
5. Joustoluotto maksettu
6. 2000e hätävara rahasto kerätty
7. Asuntosäästäminen aloitettu

Kuitenkin pahiten kenkää nyt puristaa kuitenkin tämänpäiväinen laskujen maksu-rumba. Nyt osui samaan kauteen vakuutukset, liiton jäsenmaksu, ajoneuvoverot, sähkölaskut jne. Maksoin juuri lyhennykset ja laskut. Jäljelle jäi 150€ seuraavaan palkkapäivään on 32 päivää. Tuntuu aika kornilta, että tilasin viime viikolla uuden puhelimen ja varasin polkupyörän. Enkö ole oppinut yhtikäs mitään? No kakkosduunista taitaa kuitenkin tulla hieman rahaa ennen kuun vaihdetta. Mutta minä olen lähdössä ensi viikolla laivalle. Laivalle! Arvaa v*tuttaako!?  Ei auta kun vetää kulutus minimiin.

1 kommentti:

  1. Rahan käyttämisen ja velan lyhentämisen välillä on vaikea valita. Itselläni myös on tavoitteena maksaa velkaa, mutta toisaalta elämisen lopettaminen kunnes lainat on maksettu tuntuu sekin pahalta.

    Itse olen tullut siihen tulokseen ettei kaikessa tarvitse aina tinkiä, mutta viime kesä opetti että on silti osattava lopettaa kuluttaminen ajoissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina