sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

No kuinkas kävikään

Pyörrän puheeni ja kauniit sanani. Olen luuseri ja huono ihminen enkä osaa pysyä päätöksissäni. Ostin auton. Olen kuitenkin vakuuttunut, että se oli hyvä ratkaisu, koska uskoisin ostoksen poistavan tieltäni taloudellisia vastoinkäymisiä. toki tämä vaati investoinnin, joka luonnollisesti tapahtui velkarahalla. Auto ei ole tuo aiemmin kuvailemani, vaan toinen yksilö ja rahaa meni 3000€. Lainan sain yksityiseltä henkilöltä ja maksan sitä 13kk lyhennys on 250€, eli maksan korkoa 250€ koko lainasta. Yritän saada lainaa lyhennettyä normaalin suunnitelmani rinnalla. Tämän onnistumista epäilen vahvasti, koska kuukausittainen tavoitteeni nousee 750€ kuukaudessa. Katsotaan kuinka käy..

4 kommenttia:

 1. Kai siinä uudessa autossa on kuitenkin ilmastointi ;)

  Okei, sä ostit auton. MUTTA sulla on morkkis asiasta. Et sivuuta sitä vain, että ostin auton so what, ehtiihän tuon maksaa. Koska taloutta ei kannata vetää liian tiukoille, otat nyt minitavoitteeksi, että joustoluotto lyhenee 250 euroa kuukaudessa eli velkojen kokonaismäärä pienenee 500 euroa kuukaudessa. Kaikki sen päälle on plussaa. Ja 750 euroa olisi aivan loistava kuukausi.

  ...ja jottei sädekehäni käy liian häikäiseväksi, niin kerrottakoon, että käytin osan lomarahoista uuteen kännykkään. Vanhassa kolme tai neljä vuotta sitten ostetussa puhelimessa ei ollut mitään vikaa - paitsi että se ei ollut älypuhelin. Eli nyt voin selata facebookia kännyllä, pelata angry birdsiä ja kuunnella musiikkia kännykällä. Plus se kertoo lenkin pituuden. Tarkemmin ajateltuna nekin rahat olisi voinut käyttää vaikka opintolainaan ;)

  - vakkarilukija

  VastaaPoista
 2. No ON ilmastointi! :)

  Tiesithän vakkarilukija, että älypuhelimeen on saatavissa myös taloudenohjaukseen suunnattu sovellus SAVER (ainakin iphonella toimii loistavasti) Minusta oli myös kokonaan tuon 5€ arvoinen jonka siihen sijoitin. On oikein tutustumisen arvoinen!

  Itse en voi sädekehästä edes puhua, koska olen ostanut vuoden 2012 aikana auton, iphone 4s:n, pyörän ja tajuttoman kasan vaatteita...

  VastaaPoista
 3. Okei, viet todellakin voiton shoppailussa ;)

  Mä luulen tyytyväni taloudenseurannassa nykyiseen kuittien exceliin naputteluun. Ipuhelinta en sentään hankkinut, ainoa omenatuote tässä taloudessa on ipod.

  -vakkarilukija

  VastaaPoista
 4. Sama tuote on saatavilla ainakin samsungilla ;) ...mutta kyllähän se excelikin toimii, varsinkin kun on se officepaketti. Itse oon muuten pärjännyt tähän saakka kotona wordin varmuuskopiolla ja ilmaisella excell readerilla. Hinta 0€

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina