tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kostea juhannus. Kuiva kesä.

Hmph. Onko mulla mitään muuta sanottavaa. Aiemmin ilmoitin innoissani, että aion säästää kasaan saman rahan kuin mitä saan lomarahoja, jotta saan katettua kesän menot. No olen ollut innokas lyhentäjä, mutta säästäminen ei tuottanut tulosta.

Kesäkuussa lyhensin autoa 500e ja joustoluottoa 300, yhteensä 800€. Hieno suoritus, mutta kesäloma ei ole vielä alkanut. Yhdet polttarit ja häät takana, mutta toiset edessä. Ylimääräistä rahaa lomailuun 0€. Laskut maksoin jo tänään heinäkuun puolivälin sijaan, sillä lomarahat tulivat maanantaina. 1000€ taivaan tuuliin. Osan laskuista laitoin toki menemään vasta 16.7, luonnollisesti koska kate tilillä ei olisi riittänyt. Eniten ketuttaa se älyttömän kiva juhannus joka tuli vietettyä Himoksella. Loput ryyppäämistäni rahoista maksoin tänään. Ongelma oli jälleen seuraava: juhannuksen viettoon lähtiessäni rahaa oli muutama kymppi, ja koska oli pakko ottaa luotolta, otettiin sitten urakalla. Mikä siinä on, että rahattomana tulee tuhlattua aivan valtavasti?

Lisätienestit on kesän ajan luultavimmin jäähyllä ja pystyn polttareita ja yhtä kesälomareissua lukuun ottamatta pihistelemään, mutta jos jätän joustoluoton kokonaan lyhentämättä heinäkuun puolivälissä, on tilillä ajalle 15.7-15.8 ruhtinaalliset 800€. Summa kuulostaa paljolta, eikä olisi mikään ongelma toki lomailla 200e/vko budjetilla, mutta lomajuttujeni suurin kulu on bensa, kesällä bensaan menee ainakin 300, lisäksi on ne polttarit n. 200e ja yksi toinen lomareissu 200e ruokaan jäikin sitten koko kuuksi 100e, eikä lyhennyksiä tehty ;( Pahin skenaario toki on, että nostan joustoluotolta tai maksan visalla. Noemmäätiiä, mutta ärsyttää kun ei taaskaan ole osannut elää niin kuin on hienosti suunnitellut.

No mutta. Kivaa kesää sulle silti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina