maanantai 11. kesäkuuta 2012

Toukokuun jälkipyykki

Kolmas seurantajakso on nyt virallisesti takana päin ja lukemat on päivitetty. Olin reippain lyhentäjä ikinä. Lisätulojen myötä onnistuin lyhentämään lainoja huikeat 852,34€ ja täten luottokortti ykkönen on nyt maksettu!"!! Wohoo!

1. Eroon pikavippikierteestä (toteutui 11/2011)
2. Opitolaina maksettu (toteutui 12/2011)
3. Luottokortti 2 maksettu (toteutui 2/2012)
4. Luottokortti 1 maksettu (toteutui 5/2012)
5. Joustoluotto maksettu
6. 2000e hätävara rahasto kerätty
7. Asuntosäästäminen aloitettu

Ps. Joustoluottoa on nyt jäljellä -6 750,13 Joustoluoton automaattiseksi maksueräksi on muutettu 500,00 Voi siis olla, että selvillä vesillä oltaisiin jo heinäkuussa 2013. Vaan saapa nähdä. Olen jotenkin kuitenkin hieman skeptinen siitä että saisin pidettyä 500e/kk tahtia yllä. Tämä on niin uskomatonta, koska vuosi sitten en saanut suoritettua sitä 187e lyhennysta (tai siis nostin aina maksamani rahan takaisin velaksi.) Kysymys kuuluu: Mitä on vuoden aikana muuttunut?

2 kommenttia:

  1. Asenteesi velkarahaan :)

    Itse päätin sittenkin priorisoida luottokortteja opintolainan sijasta. Luotan siihen, että itsekurini riittää nyt tähän. Opintolainani loppuu joka tapauksessa ensi vuoden aikana, vaikka en tekisi yhtään ylimääräistä lyhennystä. Sen verran kuitenkin päätin antaa itselleni "liekaa", että saan tehdä opintolainaan ylimääräisiä lyhennyksiä. Olkoon määrä sitten vain 10 euroa kuukaudessa mutta tärkeintä on se ajatus, että lyhennän extraa ;)

    -vakkarilukija

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kuulostaa hyvältä! :) Musta tuntuu, että nimenomaan asenteeni velkarahaan ei ole muuttunut ;/ Katsoppas uusin postaukseni..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina