tiistai 22. tammikuuta 2013

Ja kaikki tapahtuu taas samaan aikaan..

Sain kuulla viikko sitten, että minun pitää muuttaa. Johan olen tosiaan vuoden tässä asunutkin.. Pikatsekkauksella voidaan todeta;

*vapaita vuokra-asuntoja ei ole
*sopivan hintahaitarin myyntiasuntoja ei ole
*rahaa ei ole
*aikaa pakkaamiseen ei ole
*aikaa asunnon etsimiseen ei ole
*aikaa muuttamiseen ei ole

Toivotontako, ei sittenkään. Asioilla on tapana järjestyä, vaikka pikkusen pinnaa kiristääkin.

8 kommenttia:

 1. Pakko jättää sinulle pari lukuvinkkiä!

  http://earlyretirementextreme.com/
  Reilu 30v mies, joka kuluttaa rahaa 5 000-7 000 $ vuodessa ja onnistui saavuttamaan taloudellisen riippumattomuuden säästämällä viiden vuoden ajan n. 3/4 kuukausipalkastaan. Ehkä saisit sieltä inspiraatiota uudenlaiseen ajattelutapaan, sillä kuten olet itsekin kirjoittanut, kärsit ehkä jonkinlaisesta kulutushysteriasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiitos vinkistä! Luin yhdellä istumalla :)

   Poista
 2. En saa jostain syystä nyt linkitettyä toista vinkkiä tähän, mutta tutustu myös sellaiseen blogiin kuin Minimalismin ilo. Heillä on erilaiset, inspiroivat ajatukset suhtautumisesta kuluttamiseen ja rahaan. Sääli, kuinka moni tosiaan määrittelee itsensä tavaroiden kautta, vaikka kyllä ne ovat ihan muita asioita, joilla elämässä on merkitystä. Ja ajattele muuttoa uuden elämän alkuna, vuokraa vaikka soluhuone aluksi ennemmin kuin hätäpäissään hankittu ylihintainen kaksio.

  VastaaPoista
 3. Olenkin jo odottanut, että milloin palaat "linjoille" :)

  Ikävä juttu, että joudut muuttamaan noin pikaisesti. Asioilla on tosiaankin tapana järjestyä, mutta silloin tällöin ne voisivat tehdä ne nopeammalla aikataululla.

  VastaaPoista
 4. Hei. Aloitin tänään oman blogini samaisesta aiheesta, tosin nyt kun olen lukenut koko blogisi läpi, niin oma tilanteeni on aika erilainen. :) Mutta muutamissa jutuissa ollaan kyllä ihan samassa veneessä, toivottavasti pysytään molemmat pinnalla.

  VastaaPoista
 5. Ihmettelen ja kummastelen miksi olet maksanut opintolainan ensimmäisenä pois? Yleensähän sen korot ovat naurettavan pienet, kun taas luottokorttien ja pikavippien järjettömän suuret. Eli ensimmäisenä olisi kannattanut maksaa pois kalleimmalla lainattu raha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olisi toki, opintolainaa oli vähemmän ja siksi se tuli maksettua nopeammin ja pienemmillä lyhennyksillä-

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina