sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Suunnittele, suunnittele, suunnittele!!!!!

Visa vinkui tänään viidellä kympillä! Eikä edes kannattanut! Ehkäpä muistan tämän kokemuksen ikuisesti? Silloin tapahtuma olisi tosiaan sen arvoinen! Äitien päivä= siskonpojan synttärit, äitienpäivä + isän jo menneet synttärit. Kiireissäni en ollut hommannut mitään lahjoja, siispä menomatkalla piipahdin aabeecee -asemalle. Paha moka. Kaikkea kivaa löytyi, mutta loppusumma oli rakettitieteellinen. Tässä huomioitavaa erityisesti oli se, että lahjapussit ja kortit maksoivat yhteensä 20€. Eli jos olisin askarrellut kortit ja paketoinut kotona, olisin päässyt paljon pienemmällä rahalla. Näpäytyksen sain kun sisarenpoika kaivoi pussukastaan "täytejutun" kun alkuperäinen lahja oli mielestäni "liian pieni". Sinne se jäi saippuakuplia puhaltamaan. Oli kuulemma paras lahja. ...ja se saippuakuplajuttu maksoi vähän päälle euron. Hahhahhah!

2 kommenttia:

  1. Siinähän sanoit tuon itsekin, suunnittele. :D Kannattaa ostella lahjoja etukäteen alennusmyynneistä tai tehdä itse jos taitoa yhtään löytyy.

    Löysin blogiisi ensimmäist kertaa, jään seuraamaan tötä. :) Tsemppiä säästelyyn!

    VastaaPoista
  2. näni meillä myös, sisaren penskat saavat sitä mitä he ovat toivoneet eivätkö sitä mitä ätinisä heille haluaisi, ja aian ovat toivotut lahjat voittaneet muut vaikka ovatkin olleet helvempia kuin statusta haluavan äidin toivomat.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina