tiistai 27. elokuuta 2013

Taas näitä päiviä...

...kun tuntuu, ettei tästä mitään tule. Lainaa vaan on, eikä se siitä vähene. Vai väheneekö? Palkkapäivään on matkaa vielä muutama viikko ja tuntuu, ettei mihinkään ole varaa ja kuluja näkyy vaan jokapuolella. Huoh. Mulla taitaa olla velka-ähky.

4 kommenttia:

 1. Kyllä se siitä vähenee koko ajan. Jaksat vaan odottaa ja antaa ajan kulua! Turhautuminen kuuluu asiaan, mutta se menee kyllä ohi. Kannattaa hetkeksi suunnata ajatukset ja tekemiset johonkin ihan muuhun kuin rahaan tai sen puutteeseen. Mihin olet päätynyt tuossa edellisessä postauksessa mainitsemassasi elämänmuutoksessa? Tarvitseeko tehdä jotain radikaalia vai riittäisikö se, että muutat arkipäivääsi jollain tavalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Juju piilee siinä, että tuntuu, ettei aikaa mihinkään riitä. Selvittelen nyt mahdollisuuksiani töiden sivuun jättämisen suhteen. Päivärytmiin olen muutoksia tehnyt. Herään aamulenkille ja menen ajoissa nukkumaan. Tuntuu silti siltä ettei energiaa riitä mihinkään. :/

   Poista
 2. Tilanteesi ei ole lainkaan ylitsepääsemätön. Katsopa itse noita mittareita jotka olet asettanut sivupalkkiin.
  2797 done - olet jo noin kolmanneksen saanut sulatettua pois!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se sitten vaan on niin. Lueskelin tuossa taas vaan vanhempia postauksia ja tuntuu, että olen samassa pisteessä ollut ikuisuuden. Johtunee toki siitä, että sain tuon 10 000 summan laskettua siinä vaiheessa kun velkoja oli vähennetty aikalailla. Mietinkin tässä olisiko mahdollista jäljittää taakseppäin kokonaisvelkaa hahmottaakseni kuinka paljon tosiaan olen jo maksanut..

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina