torstai 12. joulukuuta 2013

Miten tässä nyt näin kävi?

Tili ammottaa tyhjyyttään. No innostuinpa sen anselmin kanssa ja nyt sen jälkeen tuli muutama ennakoimaton menoerä; lekurilasku, hieroja ja lääkkeitä. Niin ja se parkkisakko josta oli alkukuusta puhetta. Selkä on tohjona joten opintohommienkin tekeminen on ollut jokseenkin haastavaa relaksanttihöyryissä. Ahistaa.

Iloiseksi tekee kuitenkin innostus joka puraisi muutamaa kanssakulkijaa :) Postaukseni jäljellä olevan lainan pilkkomisesta on innostanut muutamaa lukijaa omien haasteiden asettamisessa! Hauskaa seurata millaisia pikaspurtteja kukin saa aikaiseksi :)

5 kommenttia:

 1. Kysympäs nyt ihan uteliaisuuttani, että miten ajattelit tilanteen hoitaa? Kuinka monta päivää seuraavaan tulevaan rahaerään ja mitä suunnitelmia sinne asti selviämiseen? Nämä kiinnostaa mua aina, kun itsellä aika usein sama tilanne... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahhhah! No:

   1. Säästöpossu ja pullorahat ja S-tilin 22€. Niillä selvitään 17.12 saakka. Olisin selvinnyt pidempäänkin, mutta viikonloppuna on 10€ kustantavat pikkujoulut ja sunnuntaina veljenpojan synttärit (lahja n. 10€). Sitten jouluun saakka ajattelin nostaa 20€ luotolta. Sen nyt varmaankin saan maksettua pois sitten kun seuraava raha tulee (tiistai 31.12) Joululahjaksi uskon ja toivon, että voisin saada vanhemmiltani muutaman kympin. (Olen nimittäin menossa kaverin pyöreitä juhlimaan toiselle puolelle suomea 28.12, joka vaatii jo kimppakyytibensoja 40€. Mutta hälle olisi mukavaa lahjakin antaa, ja arvaappa vaan, että lahjatoive on varustettu tilinumerolla. :/ Joten pahimmassa tapauksessa luotolta nousee 100€ ennen vuoden vaihdetta. Jos näin käy, täytyy marssia pankkiin ja maksaa se säästöistä pois. Sitä en kuitenkaan tietenkään toivo, mutta sekin on vaihtoehto. :D

   Poista
  2. Niin ja tämähän siis tarkoittaa myös, ettei joulua järjestetä kotona. Kotona syödään jouluaattona kaalisoppaa tai jotain muuta ja jouluruoat syödään vasta vanhusten hoteissa 25.12. Voisin mennä sinne toki jo aiemmin, mutta nälkäkin on pienempi paha kuin kireä pinna. :D

   Poista
  3. Oliko se niin, että sun on vaikeampi saada tuolta säästötililtä nostettua rahaa kuin ottaa tuolta luotolta? Tai mietin siis että miksi näinpäin, muistelisin että siinä oli jotenkin näin? Joo, itsekin tiedän tuon matkustelun ja kyllähän se maksaa. Joulu on kyllä mulle henkilökohtaisesti vuoden vaikeimpia aikoja, kun olisi niiiiin kiva ostaa kaikille kivoja lahjoja ja viedä yllätyskoreja kyläpaikkoihin, mutta kyllä ne tänä jouluna saa jäädä. Tsemppiä sulle ja eiköhän se hyvin mene jos ei tule mitään yllättävää. :)

   Poista
  4. Juu, siis sieltä säästötililtä nostamiseksi minun pitää mennä pankkiin nostamaan sitä rahaa. Jos maksan kortilla, ei lisäkuluja tule jos maksan sen kuukauden sisällä takaisin. Luotolta nostaminen toki maksaa jos nostaa käteistä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina