maanantai 18. maaliskuuta 2013

...ja niinpä tuli mieleeni, että ai niin tuokin vielä.

Heips.

Tajusin tänään, että tästä palkasta pitäisi vielä kustantaa neljä syntymäpäivälahjaa ja 50€ polttarimaksu jo aiemmin suunniteltujen lisäksi. Huoh. Katsotaanpa mitä keksin. No jokatapauksessa päivän positiivinen on se, että työreissuun oli tälle päivää budjetoitu 20€, ja rahaa meni 0€, siispä enää pitää taikoa jostain n. 100€. Pitäisihän toki ne renkaat myös vaihtaa (20€) ja nyt menee lisäksi tästä palkasta toinenkin kuntosalimaksu (62€). Puuttuu siis vain n. 160€. Mutta ei muuta kun mieli virkeeksi ja menoksi :) Kyllä olen ennenkin jotain keksinyt. Tavoitteenahan tosiaan on, ettei visa vinkuisi.. Kyllä nyt muuten ärsyttää tuolla kaapissa noi shampoot jotka viime palkasta "ennakkoon" ostin. Olisin voinut ostaa ne kuukauden päästä.

4 kommenttia:

 1. Täällä toinen, joka inhoaa unohtuneita maksuvelvoitteita. Sen vuoksi ketään kaikki laskut talteen kalenterin väliin ja varmaan jossain vaiheessa töihin palattuani budjetointia helpottaakseni merkkaan samaiseen kalenteriin kaikki suunnitellut menoerät etteivät ne vain pääse unohtumaan. Sitä kun minulle sattuu melko usein.

  Olen lukenut blogisi mielestäni läpi, joten ajattelin saisinko kysyä tarkemmin millainen tuo vippikierteesi oli? Millaisista summista ja kuinka jatkuvasta kierteestä oli kysymys?

  VastaaPoista
 2. Moikka Rouva Rahahuoli! Unohtuneiden maksuvelvoitteiden havaitseminen on todellakin inhottavaa. Oman sielun päälle käy jotenkin juuri tuollaiset läheisten syntymäpäivät yms. Siihen minulla ei ole pokkaa. Päätin nyt, etten muista 30 vuotispäivääsi, koska minulla ei ole rahaa. Ei, ei, ei...

  1.5.2012 olen postannut kirjoituksen otsikolla; "Miten sä teit sen, siis pääsit eroon pikavipeistä?" Vastaisikohan se kaikkiin kysymyksiisi? Jos ei, niin kysele ihmeessä lisää!

  VastaaPoista
 3. Minä päätin ryhdistäytyä niin, että otin selville paljonko meillä on laskua kytkypuhelimista. Ilmoitin, että maksan kaikki pois ensi kuussa. Silloin kun puhelimet hankittiin itselleni ja lapsille, tuntui toi kytky hyvältä ajatukselta. Sitten kun saan puhelimien hinnat pois puhelinlaskusta, on helpompi verrata kannattaisiko vaihtaa operaattoria. Ja on taas yksi luotto vähemmän ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa hyvältä! :) Tässä veetun älupuhelimessapa on operaattorirajoitus, joten siitäkään ei sitten lopulta ole apua. Ensi kerralla minäkin olen viisaampi..

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina