sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

ÄläÄläÄläÄläÄläÄlä...Älä osta mitään!

Tänään vie tieni Ikeaan. Jännittää. Yritän selvitä reissusta ostamatta mitään, mutta jos matkalle osuu yrttien kasvatusruukku joka maksaa alle kympin, niin sitten saan ostaa. Lounasta siellä on kuulemma pakko syödä. Sitä varten kaivelin kolikkokippoa. Nyt on tiukat kolme viikkoa edessä. Rahaa on 150€, eli 50€/vko. Tämä ei ole vierasta, mutta tilillä ei ole juurikaan hätävararahaa. Toisin sanoen, heti jos jotain erityistä tulee, mennään luotolla. Hätävararahastoa odotellessa :)

Kevät tekee ihmeitä! Tänään pääsen ensimmäistä kertaa pyörällä töihin. Laskeskelin, että tänään tulee muutamassa pätkässä ajeltua kuusi ja puoli kilometriä, ohimennen. Lisäksi tietysti ajelen sisäpyöräilyssä tunnin verran. Hyötyliikuntaa tulee harrastettua aivan liian vähän. Tällä viikolla autoa on pakko käyttää vain kahtena päivänä :) Paikkakunnallani on niin heikot julkiset kulkuyhteydet, että autottomuus olisi silkka mahdottomuus. Eikä työssäni ole mahdollisuuksia ajan käytöllisesti busseilla vekslaamiseen. Tämä viikko on aika poikkeuksellinen, juuri siksi, että olen saanut ajoja ympättyä samoille päiville. Nyt täytyykin jo hilpaista! Hauskaa päivää sinulle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina