tiistai 23. huhtikuuta 2013

Hämäävää..


Sivun katselut tänään
23
Sivun katselut eilen
57
Sivun katselut viime kuussa
1 308
Sivun katselujen koko historia
6 792

En ihan usko, tai sitten vaan oikeasti monia kiinnostaa taloudellinen tilanteeni. Tai sitten ihmiset ovat "eksyneet" sivuilleni. Tämän vuoksi lisäsin tekstin alle "luin tämän" -nappulan. Klikkaamalla näytät minulle ja muille kuinka moni kyseisen tekstin on lukenut. Nappia ei ole pakko painaa, klikkaajan tiedot eivät tallennu minnekkään, enkä saa siitä rahaa miltään mainostajalta tai googlelta, tai bloggerilta tai keltään. Olis vaan kiva tietää kuinka moni täällä oikeasti käy. :)

5 kommenttia:

 1. Minulla on tilejä Klarnaan, Ellokselle, NetAnttilaan, H&M:ään... On niin motivoivaa seurata tilannettasi ja se antaa uskoa siihen, että kaikki järjestyy, kunhan vain asettaa itselleen tavoitteita! Tässä oma syyni, miksi seuraan (en siis eksyile ;) ) blogiasi :)

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi vakituinen lukija, jolla oma projekti meneillään eli motivaatiota myös hakemassa :)
  -S

  VastaaPoista
 3. Täällä myös yksi, jonka urakka on vasta alkamassa. Eksyin sivullesi kun hain motivaatiota projektiini netistä. Säästäminen vaatii itsekuria, suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Toivotan sinulle paljon tsemppiä! Listasi perusteella olet jo tosi hienosti hoitanut velkojasi pois.

  VastaaPoista
 4. Pitaisi klikkailla joka ikinen postaus, kaikki on luettu, aikoja sitten kyllakin :)
  Mutta laiskuus iski ja vauva huutaa....

  VastaaPoista
 5. Löysin tämän sivun ehkä kuukausi sitten, ja taidan joskus olla jotain kommentoinutkin. Jatka samaan tyyliin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina