perjantai 31. tammikuuta 2014

Tammikuun rahavapaat

Vuoden ensimmäisessä tekstissä uhkasin kopsata Veli:n vuoden 2014 haasteen jossa kerätään päiviä jolloin et käytä rahaa ollenkaan. Nyt on ensimmäisen raportoinnin aika. Minulla meni tammikuu muuten penkin alle, mutta tämän haasteen osalta vuosi alkoi vallan lupaavasti. Täytyy myöntää, että muutamassa tilanteessa tämä haaste oikeasti vaikutti kulutukseeni! Tarkemmin sanottuna, päädyin tekemään valinnan sen puolesta, etten ostakkaan. Tällaisia tilanteita liittyi "ajantappotilanteisiin". Ylimääräiset kahvilakahvit ja limpparit jäi väliin.


Hyvä mä!

:)

2 kommenttia:

  1. Oikeasti vaikuttava tulos! Itse yllätyin siitä kuinka helposti jokin yksi "tarve" romutti muuten kulutusvapaan päivän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että tässä nyt on vaikuttavana tekijänä aika oleellisesti se, ettei rahaa tuhlattavaksi ole oikein ollut. Tammikuu meni vähän muutenkin penkin alle taloudellisesti. Sitten kun on enemmän rahaa, tulee sitä varmasti enemmän tuhlattuakin.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina