tiistai 4. helmikuuta 2014

Velkahaasteen tammikuun tilanne

Bellaa on jäljellä enää 380€

Jos sinulle on vielä epäselvää mistä tässä on kyse, niin ei muuta kun tänne lukemaan!

Noniin. Tammikuu tuli ja meni. Bellalle tapahtui kuin tapahtuikin jotakin :)
Tammikuun lyhennyksiin olen ihan kohtalaisen tyytyväinen.

Kertauksena vielä,

Anselmin kukistamiseen meni 76 päivää.
Bellaan on nyt käytetty 39 päivää.
Matkaa on vielä jäljellä hyvin paljon. Odotan kuin odotankin töitä ja palkkaa. Ihan oikeaa palkkaa.. :)

4 kommenttia:

 1. En voi sille mitään mutta tuo kaavio tuo mieleen Brion vasarapelin. Hakkaa ne kaikki kiilat alas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotas vaan kun pääsenkin oikein hakkaamaan. Nythän tämä on ollut tällasta nakuttelua vaan.. ;)

   Poista
 2. Hei Taina!

  Omalta osaltani on pakko todeta, että alan todella hankkiutua eroon luottokorttiveloistani (onneksi vain 2 kpl ja vain 75 % uusista nettotuloistani) helmikuun palkkapäivän myötä.

  Tuli tähän alkuvuodellekin pieniä extrahankintoja. Pari hajonnutta kodinkonetta + yksi hautajaisreissu. Jälkimmäinen menee onneksi samoilla vaatteilla kuin loppuvuoden keikka, viime vuoden kalleimmat yksittäiset vaatekappaleet kun olivat hautajaismekko ja siihen mätsäävä neule. Valitettavasti matkoista koituu kuluja. Ja vielä normaalia enemmän, kun työaikatauluista johtuen on pakko turvautua yöjuniin. Opiskelija-alennuksella kun ei lennellä, vaan kulutetaan takalistoa ;)

  - vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Vakkari! Onpa mukavaa taas kuulla sinusta! No ei kyllä luottokorttivelat mahdottomilta kuulosta, mutta kyllä niissäkin varmasti tekemistä riittää. Ikävää kuulla, että on taas hautajaiset luvassa. Toisaalta matkakustannuksiakin voi kai ajatella sijoituksena. Sijoitat aikaan läheisten kanssa, ja toisaalta junassa kai voi lukea tenttiinkin jos ei uni tule silmään. Mutta uskoisin, että onnittelut on paikallaan "75% uusista nettotuloistani" Olet saanut uuden työpaikan? Onnittelut! :)
   Voisitko lähettää minulle sähköpostia? Osoitteeni on tarkanmarkantaina@gmail.com Mulla olisi sulle yksi pienenpieni ehdotus..

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina