lauantai 13. syyskuuta 2014

Kiire

Tuli polttelee persuksen alla. Voi kunpa laina olisi jo maksettu. Löysin potentiaalisen asunnon. Itseasiassa löysin sen jo muutama kuukausi sitten. Tuolloin lainanmaksu oli kuitenkin vielä niin kovasti vaiheessa, että en edes uskaltanut aloittaa unelmointia. Nyt tilanne on kuitenkin toinen. Eilen makselin lainaa taas pois parhaan maksukykyni mukaan. Lainaa on vielä jäljellä 1425 euroa. Laskeskelin, että kuun lopussa voisin saada lisistä maksettua 225€ ja lokakuun puolivälin palkasta jopa ehkä 900€. Jos niin käy, lokakuun lopun lisistä saisin loput 300€ maksettua. Olisin lokakuun lopussa velaton.

Siihen on 48 päivää. Tiedän, että tuo 900€ lyhennys kuulostaa hurjalta. Jos siihen en pysty, on nordnetissä 300€ ja säästötilillä 300€ joista voin nipistää loput. Nyt tästä on päästävä eroon! En kuitenkaan anna itselleni lupaa ajatella asuntoasiaa ennen kuin velat on maksettu. Haluan nauttia siitä velattomuuden tunteesta edes yhdeen päivän. Olen kuitenkin antanut itselleni luvan ajatella laina-asioita, sillä sehän on suorastaan järkevää. Niistä myöhemmin sitten vielä lisää.

Fiona rimpuilee vastaan, mutta kohta se on nakuteltu niille sijoilleen.
Velkaa jäljellä 1425€

3 kommenttia:

 1. Ihanaa että olet taas palannut, olen kesän aikana monesti käynyt kurkkimassa olisiko uusia päivityksiä tullut. Vielä upeampaa ovat nuo saavutuksesi velkojen selättämisessä! Jään myös innolla seuraamaan aloittamaasi 15 päivän haastetta, saattaapi olla että harkitsen itsekin osallistumista. Blogia en pidä, joten omaksi ilokseni sen tekisin, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih! Kiva juttu! :) Olethan muuten huomannut, että blogille voi tehdä sähköpostitilauksen. Oikeassa reunassa on kenttä johon voi laittaa meiliosoitteensa, niin blogger lähettää uudet tekstit suoraan sähköpostiisi. Voit myös lähettää piirroskokoelman minulle tarkanmarkantaina@gmail.com, niin voin kehaista niitä sitten sinulle, tai vaikka julkaista sen luvallasi täällä niin pääsee muutkin kehumaan.

   Poista
 2. Juu, olen kyllä tietoinen että saisi ilmoituksen sähköpostiinkin. En kuitenkaan käytä sitä, koska en oikeastaan pidä sähköpostista ja näin myös minimoin blogiähkyn. Selaimen kirjanmerkeistä multa löytyy vain mulle uudet blogit joiden nimeä en vielä niin muista ja jotka ovat "harkintalistalla", "vanhoihin" blogeihin menen yleensä googlaamalla. Huomaa kyllä mitkä blogit sitten oikeasti kiinnostavat ja mitkä eivät, ei tule ihan niin päämäärättömästi selailtua ympäriinsä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina