keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Nolo yksityiskohta "velkajärjestelystäni"

Luvassa on jälleen yksi epämääräisen nolo yksityiskohta. Velkaa on enää vähän. Maksamisen suhteen en voi juuri nyt tehdä oikein mitään. Maksukyky on venytetty äärimmilleen. Lisät tulee viiden päivän päästä, mutta niitä tulee niin vähän, että tuskin pystyn lyhentämään lainkaan. Seuraavaan palkkaan on matkaa vielä 20 päivää ja silloin voin vasta tehdä seuraavat toimet. Tänään kävin nostamassa rahaa säästötililtä 200€ hillitäkseni maksuhimojani hieman. Tilanne on siis seuraava:
25.9.2014
Koko ajan tekee kuitenkin mieli pitää velka-asiat mielen päällä. Minulla on halu järkeillä ja järjestellä asiaa. Pohtia "nopeinta" tapaa hoitaa velat alta pois ja motivoida itseäni urakkaan. Siksi minulla on käytössäni oma henkilökohtainen velkajärjestelyni. Velka on PostIt -lapuilla, joita järjestelen joka ilta. Laput on keittiön ovessa ja niitä järjestelen joka ilta ennen nukkumaan menoa.
Kyllä.

Olen juuri niin sekaisin veloistani.

Miksi kerroin tämän?

En tiedä. :)

Hauskaa torstaita sinulle!

2 kommenttia:

 1. Monessa tekstissä on tullut huomattua, että sulla on erittäin hyvä huumorintaju omaan tilanteesees ja osaat tuoda sen oikein loistavasti esille kaikille lukijoille :D Ei ole ensimmäinen teksti jonka kohdalla nauroin ääneen vaikka tän kohdalla repesin täydellisesti kun kuvittelin tuon iltasen tilanteen mielessäni siinä keittiön ovella (tuli sellanen symppisfiilis) :D

  Juuri tän tietynlaisen kirjotustyylin takia oon koko arkiston kahlannu läpi viimeisen parin päivän aikana ja toivon että jatkat samalla tyylillä vielä pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Viihdearvo on tärkeä juttu! :) Sitähän se on, huvittavaa kaikki tyynni. Ehkä huumorilla olen juuri osannut suhtautua ryhtiliikkeen aloittamisen jälkeen juuri siksi, että olen havainnut tavoitteiden olevan saavutettavia ja siksi niille on osannut naureskellakin. Aikanaan kun tilanne oli pahimmillaan (ennen blogin aloittamista) kaikki lähinnä itketti. Sitten päätin, ettei ole varaa itkeskellä. Katsotaan mihin suuntaan blogi tässä lähtee nyt kun tilanne on jo totaalisen toinen. (Vaikka velkaa onkin huomattavasti enemmän.)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina