sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kärsimättömänä suunnittelen ja pyörittelen..

Asunto vapautuu vuoden vaihteessa. Neljä yötä remonttiin on. Vatsanpohjaa vääntää ja suu muikistuu hymyyn koko ajan, myös tahtomattani. On tämä huikeaa. Oma koti. Joulu oli tänä vuonna hyvä asia. Paljon tuli tavattua perhettä ja ystäviä, sekä myös keskusteltua heidän kanssaan tästä kotiprojektista. Sain monta hyödyllistä vinkkiä ja avun tarjousta läheisiltäni. Vaikkei kukaan olisikaan lopulta auttamassa, olen jo nyt otettu saamistani avuntarjouksista.

Aikanaan laitoin yhden ystäväni hiukset, kun hän oli menossa ystävänsä häihin. Klipsipidennysten laitto, kiharrus ja kampaus vei aikaa n. 2,5h ja hän oli tosi tyytyväinen lopputulokseen. Hän kyseli, että kuinka voisi tämän korvata ja sanoin pohtivani asiaa. Kotiin ajellessani tajusin, että he olivat juuri saaneet talonsa remontin valmiiksi. Kysyin saisinko heiltä remonttitarvikkeita lainaksi.

Pyhien aikana tein kierrosta ja sain heiltä 15 erilaista pensseliä, 8 telaa, tärpättiä, maalipesua, silikonia ja pumpun, mattoveitsiä, lastoja, tapettiharjan, iskuporakoneen jne. Isältä hain akkukäyttöisen ruuvin vääntimen, sorkkaraudan ja vasaran. Yhdeltä kaverilta saan tikkaat ja työmaavalaisimen ja toisesta paikasta toisen valaisimen. Kaveri lahjoitti vanhan imurinsa remppakäyttöön. Ostoslistani lyhenee koko ajan!!! Ostoslistalla on: hanskoja, maalarin teippiä, liisteriä, tapetin poistoainetta ja maalia.

Lupasin seurata remonttibudjettia:

Toistaiseksi rahaa on mennyt tapettiin 204,60€

2 kommenttia:

  1. Liisteriä voi keittää myös itse ;) tässä linkki jos kiinnostus heräsi. http://www.talonkirja.fi/2011/08/29/tapetoinnin-saloja/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui. Kuulostaa jännittävältä :) Sain toiselta kaverilta liisterinjämät joiden pitäisi riittää projektiin. Täytyy kuitenkin pitää mielessä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina