keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

380€

...oli lisäduunin palkkanauhassa summa joka rapsahtaa tililleni perjantaina. :) LOISTAVAA! Tavoitteet ovat hyppysissäni! Huolehdin ja murehdin siis taas vähän turhaan. Mutta parempi nyt tämä, että huolehtii, kuin se aika jolloin lainat kasattiin kun ei ollut huolta huomisesta. Ajatella, että tuo on summa joka mulla on laskettuna kulutusrahaksi ensi kuulle. Toisin sanoen, voin käyttää kokonaan oman kuukausipalkkani lyhennyksiin ja laskuihin :) Vielä en kuitenkaan lähde kasvattamaan jouston osamaksua. Loput jääköön tilille lepäämään. Katsotaan sitten kuukauden päästä, että vieläkö tilillä on jotain mitä lyhentää. Ajatella, että ensi keskiviikkona saan muuttaa verkkopankissa jouston lyhennyssummaksi 500€. Toisinsanoen jos ei jänniä käy, pitäisi minun olla velaton vuoden ja viiden päivän päästä :) 370 päivää :)

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa!! Onnittelut! :)

  VastaaPoista
 2. Samoin! Vuosi ja 10 päivää kuluu nopeasti. Pysyt vain tiukasti ruorissa ja tavoite mielessä, niin lopussa kiitos seisoo! Älä hötkyile "ylimääräisten" lyhennysten kanssa. Itse aikoinani pidin nuo ylimääräiset rahat toisella tilillä, vasta seuraavan tilin tultua laitoin ylimääräisen lyhennyksen velkoihin. Näin vältyin siltä, että piti tehdä velkaa, jos tulikin joku yllättävä meno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hmm, varteenotettava idea, tai sitten voisin "säästää" tulevan kuukauden käyttörahoja käteisenä, ja näin voisi tulevan kuukauden lyhennyksiin lisätä käyttövaroista rahaa...

   Poista
 3. Kiva kun jaat projektisi muidenkin kanssa!
  Samanlainen urakka itsellä menossa jota blogissa ruodin.
  Huomasin että blogilista ei sinullakaan enää päivitä jostain syystä uutta postausta, mistä lie johtuu. Moni kun ei tule blogiin asti jos lista näyttää että päivitetty viimeksi "joskus". Itsellä sama probleema..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hmm. Täytyykin laittaa vaikka meiliä tuonne blogilistalle. Itse en ole samaa havainnutkaan aiemmin! o_O Täytyykin lueskella blogisi heti aamulukemisiksi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina