sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Helmikuun yhteenveto

Helmikuu meni todella rajusti penkin alle. Kuvassa näkyy vertailutaulukko tammi- ja helmikuun osalta. Muistutuksena jälleen, että minun tulonihan helmikuussa olivat edelleen sen 1189€. Tämä selittänee jo aiemman tunnustukseni siitä opintovapaan aikaisista tuhoista. Säätöt katosivat tässä kuussa lähes viimeisiä kolikoita myöden.


Moni osuus oli nollilla (mikä on tietysti hyvä asia), mutta kustannuksia oli aivan käsittämättömästi. Laskuihin kasaantui enemmän kuin normaalisti, eikä sitä varaa ollutkaan laskutilillä vaikka niin kovasti olen kuvitellut kerääväni sinne rahaa juuri niitä isompia ja harvemmin tulevia laskuja varten (vai olenko sitten verottanut sieltä matkan varrella....nyt en osaa sanoa) Ei kun hei! Tottakai! Kirjoittaessani tajusin juuri, että ne veromätkythän on saaneet laskutilin sekaisin. Veromätkyistä koostui juuri sen ison vakuutusmaksun verran. Aivan! No mutta... 

Tuo tavara osuus oli siis niitä tuliaisia. Lasten elokuvat ja xylitol -pastillit on kalliita (eikä ne todella olleet ainoita viemisiä.) Laukku painoi mennessä 22kg ja palatessa 10,3 kg, vaikka sinne oli tullut lisää käytettyinä saamiani villatakkeja yms. 4 kappaletta ja talvitakkini joka mennessä oli päällä. Eli sitä tuliaiskamaa oli kyllä aikalailla. Vaikka kyllä se oli sen arvoista.

Tästä matka on vain eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Eipä tässä muuta kuin ensi kuussa paremmin. :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sanoppa muuta. Niinhän se vaan on asennoiduttava. :) Mutta nyt tajuan, etten missään nimessä olisi voinut jatkaa opintovapaata enää sekuntiakaan. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina