lauantai 1. maaliskuuta 2014

Työn raskaan raataja hyvää päivää!

Tänään oli ensimmäinen työvuoro! Vaikka päivä oli ihan pers**stä, on silti mieli virkeä. Inhottavien asioiden kanssa painiminenkin on ihan jees, kun siitä saa palkkaa. Ja kun suljin oven takanani, olin vapaalla muutamassa sekunnissa. (Juuri tätä uudelta työltä odotin!!!) Entisessä työssä ajatukset ja asiat kulkivat usein kotiin saakka. Vaikka sisältö on rankempi ja haastavampi, on silti kokonaisuus helpommin hallittavissa. Katsotaan onko hymy hyytynyt muutaman viikon päästä.. Noh! Eiköhän se hymy löydy kuitenkin ainakin kerran kuussa. Ensimmäiseen palkkapäivään aikaa 14 päivää ;)

Opintovapaasta lupasin sellaisen kokonaiskatsauksen jossain välissä. No totuushan on, että isoa velkaa on lyhennetty opintovapaan aikana 1300€ ja realiteetti on se, että säästötili katosi lähes täysin. Samoin Visa velkaa kertyi 800€, eli tosiasiassa vaikka lainaa on maksettu ei se ole kokonaisuutta muuttanut.

Blääh.

Säästöhaastetta on hoidettu, mutta siinähän on nyt kyse pikkusummista.

Ehkä siksi opintovapaasta nauttiminen tuntui ihan mahdottomalta, kun tiesin vetäväni itseäni ojaan ja lujaa. Taas se perkeleen auto näytteli tässä aika suurta roolia. Niin ja laivareissu ja ulkomaanmatka... Jos olisin saanut auton liisattua jollekin (niinkuin alkuun aika aktiivisesti yritin) olisi ollut hiukan helpompaa. Mutta totuus on se, että jos velkaa ei olisi, olisin elänyt herroiksi hervantalaiseen tyyliin kohtuullisesti.

Mie romahan.

No nyt kun ollaan pohjalla on aika suunnata katse ylöspäin ja maksaa taas velkoja :)

Jos ei muuta niin tämä on todistanut minulle sen, etten taida olla todellakaan vieläkään oppinut sitä todellista kituuttamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina