maanantai 28. joulukuuta 2020

Olen pudonnut kärryiltä!

Minulla on blogissani lista seuraamistani blogeista. Suuri osa niistä on päivittynyt viimeksi viisi vuotta sitten. Tein juuri itselleni tilin blogit.fi tilille ja lisäsin omankin blogini sinne. Nyt kaipaan kiivaasti uutta luettavaa. Onko sinulla vain kirjanmerkeissä kiinnostavat blogit, saatko uusimman postauksen sähköpostiin vai käytätkö esim. blogilistaa lukemiseen. Ilmianna oma blogisi tai lukemasi blogi kommentteihin niin pääsen taas kärryille siitä, mitä täällä blogimaailmassa tapahtuu. Mua kiinnostelee säästäminen, henkilökohtainen talous, velkaantuminen (ja jossain määrin sijoittaminen ja minimalismikin mutta liika pörssihöpötys tai överiminimalismi ei napostele). Mitä hauskempi sen parempi, mutta raaka data on parempi kuin selittelyt. Kiitti sulle hei!

6 kommenttia:

 1. Mä olen yrittänyt lisätä lähes kaikki talousaiheiset blogit, joihin olen törmännyt, blogini listaan. Eli talousahdinko.blogspot.fi blogin internetversion oikeassa reunassa on luettelo näistä blogeista.

  Terveisin Talousahdinko, jaksamatta kirjautua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy käydä tutustumassa listaan :)

   Poista
 2. Olipa iloinen yllätys huomata täällä aktivoitumista, luin blogisi läpi jo joskus vuosia sitten ja harmittelin miten tarinasi jäi mielenkiintoiseen vaiheeseen! Innostuinpa kaivamaan omankin blogin unohduksista, tervetuloa vilkaisemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Hienoa jos innostuit minun matkassa! Hieman tuossa availinkin aikaisemmin syitä siihen miksi blogi jäi tauolle. Kannan kuitenkin aikamoista syyllisyyttä siitä, miksi näin kävi. Ennen kaikkea harmittaa, että en siitä mitenkään ilmoittanut. Nyt olen täällä kuitenkin jälleen. Täytyypä käydä lukemassa sinunkin kuulumisiasi! :)

   Poista
 3. Talousahdingon listalta löytyykin monia joita itsekin käyn lukemassa. Tässä kuitenkin yksi jota listalta ei löydy
  http://luottotiedoton.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Megi! Tämä minulla olikin jo seurannassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina