keskiviikko 2. lokakuuta 2013

29 päivää ensimmäiseen tukeen? Verottomien tulojen analyysiä.

Hakemukseni on ollut nyt käsittelyjonossa 31 päivää. Edelleen jännittää kovasti, että miten tässä käy. Siksi erityisesti huolettaa, että pahimman skenaarion mukaan säästöni ehtii mennä nollille ennen kuun loppua ja sitten vielä joudun käyttämään luottoa siihen saakka kunnes ensimmäinen tuki tulee. Edelleen kuitenkin yritän valaa itseeni uskoa siitä, että päätös tulisi pian. Päätöstä odotan ennen kaikkea siksi, että saisin varmuuden tuen määrään ja toisaalta ihan vain mielenrauhan vuoksi. Mitään estettä tuen saamiselle ei kuitenkaan ole, sillä ennakkopäätös on jo olemassa. Mutta suuruus ja päätöksen tulopäivä… ehtiikö ennen lokakuun loppua?! Plussana kuitenkin nyt se, että lähtötilannehan on paljon parempi kuin mitä olettaa saattaisi. Nyt huomaa, että minua tosissaan huolettaa koska visa ei ole tapissa, vaan höyläysvaraa on se koko 1000€ ja säästössäkin on melkein se 1000€.

Lisätuloja olen onnistunut saamaan ihan kohtuullisesti muutaman viikon aikana. Käytännössähän olen oikeastaan käynyt lisätuloilla kaupassa, koska kaikki tilillä olleet rahat on menneet laskuihin (johtuen visan ylimääräisestä lyhennyksestä.) Lisäksi tiliä on verottanut vuodenvaihteen pieni matka. Matka kustansi vain 150€. Kyseessä on kolmen päivän täysylläpitoreissu joten summaa en pitänyt kohtuuttomana.

Olen tienannut kolmen viikon aikana ikkunanpesulla, siivoamisella, autokuskina toimimisella, sämpylöiden leipomisella ja talvitakin myymisellä…tatta-da-daa: 125€ +2x dermosilin käsisaippuaa, käsilaukun, mekon ja lounaan. Tämä on mielestäni todella hyvin!


Rakas verottaja, mikäli luet tätä nyt… anna anteeksi. 

Toim. huom: mekko ja laukku olivat siis käytettyjä ja sain ne siivouspalkkani kylkiäisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina