keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Säästöihin kajottu. Nyt melkein itkettää, no ei ihan. Laskut on maksettu.

No niin. Tänään on käyty pankissa valuuttaa siirtelemässä tililtä toiselle. Laskut on maksettu ja tukipäätöstä odotetaan edelleen. Muutin suoravelotussopimukset menemään tuolta laskutililtä. Kyllä hieman korpesi katsella säästötilin saldoa tekosieni jälkeen. Nyt ei auta muu, kuin odotella sitä tukipäätöstä. Jos se ehtii, on seuraavan tuen tuloon aikaa vielä 22 päivää. Edelleen odottelen kuitenkin niitä viimeisiä kilometrikorvauksia. Muuten saattaa piakkoin käydä niin, että viimeinenkin 180€ katoaa säästötililtä "parempiin suihin". Kasviskaalikeitto tuossa porisee liedellä. Pakkaseen menossa n. 10 annosta ruokaa. ja annoksen hinta on n. 20snt. Harmi vaan, että seuraavat pari päivää on luvassa koululounasta ja täytynee jostain kolikkokiposta noukkia 2x2,65€ lounaita varten. Autossa on bensaa onneksi vielä reilusti yli puoli tankkia joten kouluun saakka päästään molempina päivinä (...ja ehkä vielä takaisinkin.)

6 kommenttia:

 1. Ymmärrän sen että säästöihin kajoaminen harmittaa, siitä taisi joskus aiemmin ollakin kommenttijutustelua. Mutta, Taina, onneksi sulla oli säästössä rahaa! Mietipä kuinka hankalaksi olisi muuten mennyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Ja kaikista eniten minua hykerryttää se, ettei visa ole vielä vinkunut senttiäkään! :D

   Poista
 2. Hei! Eksyin tänään ensi kertaa blogillesi. Säästöihin kajoaminen harmittaa aina. Olet kuitenkin melkoisen pitkälle päässyt blogisi alkuajoista, joten varmasti saat säästöt kartutettua taas kasaan. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ja kiitos! Juurikin ajattelin, että voisin seuraavaksi tehdä syväluotaavaa analyysiä muutoksesta matkan varrella ;)

   Poista
 3. Heippa Taina! Tänään löysin blogisi kun etsiskelin taloudenpitoon, säästämiseen jne liittyviä sivuja. Luin heti ensi istumalta koko blogisi ja jään sitä seuraamaan mielenkiinnolla. Itsekin aion nyt aloittaa saamaan talouttani hieman parempaan tasapainoon ja tavoitteena olisi saada rahaa säästöönkin hieman :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina