keskiviikko 30. lokakuuta 2013

1189€

on se mitä huomenna tassuun saan,
Oi kyllä Tainaa laulattaa.
Vaikka tulot tippui kuusi sataa,
ei voi enää huolettaa.
Jotain tulee sehän riittää,
minimalismissa onni siintää.

:)

8 kommenttia:

 1. Mikä helpotus pitkän odotuksen päätteeksi! Hyvä kun päätösasia tuli nyt päätökseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin kieroutuneesti jopa odotan tätä pikkubudjetilla menoa. Jos miettii, että tulot tippui 600, niin nythän mulla on myös 600 vähemmän lyhennettävää kuin hetki sitten (auto, netanttila..) :) Eli ei pitäis olla paha ollenkaan..

   Poista
 2. Hienoa! Ja tulee vielä huomenna tilille? Loistouutinen! Eihän tuo nyt mikään mahtava palkka kovasta työstä ole, mutta kaiken odottelun jälkeen tuntuu varmaan lottovoitolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Lottovoitolta se tuntuu. Loppuun saakka jotenkin pelkäsin, etten olisikaan oikeutettu tukeen. Ihan hölmöä, kun ennakkopäätöskin oli jo olemassa..

   Poista
 3. Hieno homma Taina! :) Saan myös jotain ihmeen kicksejä pienellä budjetilla elämisestä ja siitä että joutuu keksimään eri tapoja pärjätäkseen. Kai se on se voittajaolo mikä tulee - selvisinpäs!

  Kuulostaa että sun suhtautuminen rahaan on ihan muuttunut kun vertaa noihin v.2012 kirjoituksiisi. Luulen että nyt et menisi ostamaan pyörää tms. jos joutuisit tekemään velkaa.

  No, tänään sulla onkin hyvä päivä ja ehkä possu saa jotain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Possu sai 4,34€ Hahhahah! Kyllä sieltä 15. päivä menee se 100€ possuunkin. Harmittaa vaan, että sitä ennen täytyy possuun kajota. Nyt v*tuttaakin se, etten enää pyörää ostaisi visalla, mutta karkkipussin kylläkin. Miksi?! Oooooiiii miksi??!

   Poista
 4. Olen käsittänyt että aikuiskoulutustuki tulee takautuvasti siltä ajalta minkä joutuu käsittelyä odottelemaan. Onkos tossa summassa se mukana vai onko toi se jonka saat joka kuukausi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on summa jonka saan joka kuukausi. Nythän ensimmäisen kuun (lokakuu) tuki tuli ajallaan kun tuli lokakuun 31. päivä. Tuki maksetaan aina kuun lopussa, mutta hilkulle meni. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Mikäli haluat nähdä vastaukseni vaivattomasti, voit ruksittaa ruudun ILMOITA, ja vastaukseni tulee sähköpostiisi. -Taina